Välkommen till The Clinic

The Clinic Malmö

Hej kära blogg!

Då var det dags för oss på The Clinic att kontinuerligt skriva om hälsa, funderingar och spännande saker som sker hos oss på kliniken i Malmö. Vi startade denna klinik för att inte bara ge den bästa möjliga och kompletta behandling till våra patienter, men även för att aktivt involvera och utbilda dem inom det som vi alla älskar – hälsa.

Mitt namn är Niklas Hollerup och är idag Verksamhetsansvarig och arbetar som Leg. Kiropraktor på kliniken. Detta gör jag tillsammans med ett sammansvetsat team av Kiropraktorer, Fysioterapeut och Medicinsk Massageterapeut. Vi ser tillsammans till att våra patienter ska få bästa möjliga effekt och smärtlindring vid deras besök. Därav kan en patient inte bara träffa en terapeut, men ibland alla typer för att tillgodose ett så bra resultat som möjligt.

Kliniken befinner sig på Vattenverksvägen 47 i Malmö, vilket ligger ut vid Bulltofta industriby, ett stenkast ifrån både stad, inre- och yttre ringväg. Hela tanken med att befinna oss här var för att göra det möjligt för våra patienter att enkelt ta sig till oss både från stad och utanför.

Kiropraktik utvecklas ständigt och likaså vi. Vi vill alltid vara uppdaterade med de senaste behandlingsteknikerna och som alltid som fungerar olika tekniker bra för olika individer. Vi är en fortsatt liten arbetsgrupp av människor, ett stycke mindre än 1000 personer, om man räknar ihop båda förbundet Legitimerade Kiropraktorers Riskorganisation (LKR) samt Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS) i hela Sverige. Fler Kiropraktorer behövs helt enkelt.

Vi kommer framöver skriva i denna blogg, förutom om det vi tycker är intressant, gärna få inspiration och förslag från våra följare på Facebook och Instagram.

Vi hörs snart!

Kiropraktik, Fysioterapi & Massage

Tidsboking sker enklast online via länken nedan, för akut tid eller frågor maila oss till Info@theclinic.se eller ring 040-6152090.

Alla behandlingar måste avbokas inom 24 timmar annars sker full debitering.