Kostrådgivning vid graviditet

Under graviditeten ökar behovet av vissa vitaminer/mineraler och fettsyror som är viktiga för dig och barnets tillväxt i magen. Hälsosamma val kring kosten säkerställer både ditt och barnets näringsbehov. Därför har vår kostrådgivare i samråd med barnmorska utformat evidensbaserade kostråd som anpassas efter dina befintliga (och möjligtvis förändrade) preferenser under graviditetens gång.

Rekommenderas att påbörja abonnemanget eller köp av startpaket tidigt i graviditeten för att så tidigt som möjligt implementera kostråden. 

Detta ingår i abonnemanget:

  • Individanpassade kostråd för graviditet
  • Kontinuerlig uppföljning/anpassning utefter nya preferenser och behov
  • Direktkontakt med kostrådgivare under hela perioden
  • Recept i linje med kostråden
  • Under tredje trimestern tillkommer kostråd för amning

Detta ingår i startpaketet:

  • Individanpassade kostråd för graviditet

Hur går det till?

Efter att du bokat tid och fyllt i formuläret kommer kostrådgivaren att börja skapa dina individanpassade kostråd och du får en PDF på angiven mejl inom tre dagar. För dig som har valt abonnemanget kommer kostrådgivaren att göra kontinuerliga uppföljningar samt skicka ut recept i linje med kostråden. Om ditt abonnemang fortlöper in i tredje trimestern kommer du att få ett nytt dokument med kostråd för amning. 

Obs! Tiden du bokar är ingen tid du behöver förhålla dig till, var dock noga med att ange rätt mejl eftersom det är dit dina kostråd kommer skickas.

Priser

Kostrådgivning vid graviditet – 1195 kr/månad

Bokning sker via e-post till Lina

lina@theclinic.se

Lina Nilsson
Lina Nilsson vår licensierade kostrådgivare

Bokning sker via e-post.